Activitats vacacionals

 

COLÒNIES DE SETMANA SANTA

realitzem dos torns de 5 dies de duració a diferents indrets de Catalunya. Oferim vacances específiques per a persones semi assistides i vacances específiques per a persones amb més autonomia. Els monitors/es són joves especialitzats amb la titulació corresponent i estudiants universitaris. Assisteixen 46 usuaris/es i l’equip de monitors/es el formen 21 i 2 responsables. Es realitzaran del 9/4 al 13/4/17

COLÒNIES D’ESTIU

Realitzarem dos torns de 8 dies de duració a diferents indrets de Catalunya. Oferim recursos, i serveis d’accessibilitat per promoure el turisme per a persones amb diversitat funcional. Assisteixen 75 usuaris/es i l’equip de monitors el formen 28 i 2 responsables. Es realitzaran del 13/8 al 20/8/17.

CASAL D’ESTIU

És una activitat extraordinària on treballem en l’educació en valors, amb activitats adequades (manualitats, tallers cuina, piscina del Sorrall, sortides adaptades a cada grup, musicoteràpia, psicomotricitat, jocs d’aigua, teatre, Divercastillo, entre d’altres). S’afavoreixen els vincles afectius entre els infants o joves i també amb els monitors/es. Es realitzarà a l’escola Pública d’educació Especial Les Aigües situat a Mataró, del 27/6 al 22/7/17. Assisteixen uns 15 infants o joves menors de 18 anys, la majoria alumnes de l’escola d’educació especial l’Arboç de Mataró i comptem amb un nombrós equip de professionals i voluntaris.