Activitats durant el curs

CURS DE PISCINA

Es realitza els dissabte de  10:00 a 12:30 a la  Piscina Municipal. Assisteixen 17 nois/es i l’equip de monitors/es està format per 10 persones. L’objectiu és la familiarització amb el medi aquàtic, es millora la psicomotricitat, la coordinació, la flexibilitat i la força.

TALLER DE CUINA

Es realitza els dissabtes 10:30 a 12:30 a l’Esplai Rabadà. Assisteixen 6 nois/es i l’equip de monitors/es està format per 2 persones. L’objectiu d’aquest curs és aprendre de la mà de la nostres experimentades monitores, a escollir els aliments, anar a comprar-los i a elaborar plats senzills, saludables i equilibrats, alhora que gaudeixen d’una experiència lúdica a la cuina.

CAMINANTS

Es realitza els dissabtes de 10:30 a 12:30  per  Mataró. Assisteixen 7 nois/es i l’equip de monitors/es està format per 2 persones i una persona en pràctiques. L’objectiu és realitzar rutes saludables per la nostra ciutat com a hàbit de salut i per conèixer els nostres barris.

ESPLAI DE TARDES

Es duu a terme els dissabtes de 16:30 a 19:30 a l’Esplai Rabadà i per la ciutat. Assisteixen 52 persones i l’equip de monitors/es tots/es voluntari/es està format per 23 monitors/ores. Aquesta activitat està organitzada, tenint en compte edats biològiques, interessos i afinitats, en 5 grups diferents: picarols, marxosos, pomes, mags, espurnes i bruixots. Les activitats que es realitzen són diverses:  musicoteràpia, relaxació, cinema, aprofitem totes les activitats que ofereix Mataró, tallers de manualitats, etc…

PERMANÈNCIES

Es realitza els  dissabtes de 12:30 a 16:30  a l’Esplai Rabadà. Assisteixen 19 nois/es i l’equip de monitors/es està format per 5 persones. La xarcuteria Esperalba de Mataró ens proporciona els menús d’elaboració pròpia i casolans cada dissabte. Després de l’àpat i segons les necessitats dels nostres usuaris, alguns fan migdiada, d’altres fan jocs de taula, miren un pel·lícula a la televisió, o bé fan dibuixos i pintura.

CAPS DE  SETMANA (novembre-febre-maig)

Assisteixen una mitja de 45 persones i l’equip de monitors/es voluntari està format per una mitja de 20 persones.Activitat destinada a persones amb discapacitat intel·lectual de qualsevol edat, el seu objectiu és gaudir del seu temps lliure, mitjançant una activitat voluntària que aporta satisfacció i benestar personal.

CURRANTES 

Hi assisteixen 10 nois/nies i 2 monitors, voluntariat. La freqüència de les trobades és quinzenal. L’objectiu que volem és fomentar que les persones amb discapacitat intel·lectual es relacionin i es comuniquin amb la gent que té inquietuds del seu interès.