Ajuntament de Mataró (gener 2016) – El regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, i l’equip de direcció artística de Carnestoltes format per Josep M. de Ramon, Pol Martínez i José Sánchez han presentat aquest matí el programa d’activitats del Carnestoltes de Mataró 2016.

imatge noticia 2

Sa Majestat Pellofa XXXVIII farà la seva aparició divendres 5 de febrer i serà el fil conductor de tota la festa participant en tots els actes. A la roda de premsa també s’ha presentat el cartell de la festa, obra de les germanes Anna i Helena Fradera.

Com l’any passat, es mantindrà l’avançament dels horaris d’alguns actes com en l’arribada del Rei del Carnestoltes, amb l’objectiu d’acostar la festa a tota la població.

Aquest any la nit de dissabte hi haurà ball de Carnestoltes organitzat per l’Esplai Garbí. Aquest es farà dissabte a partir de les 22 h a la plaça de l’Ajuntament amb Marc Ràmia i The Sybarites per acabar ballant als ritmes dels discjòqueis Polok Selectah i Dj Sunz.

La festa és possible gràcies a la participació ciutadana que fa mesos que treballa a la Comissió de Carnestoltes, integrada per diferents entitats i persones de la ciutat. Aquesta comissió està formada per Agrupació Musical del Maresme, Associació Cultural Mestres del Gai Saber, Botargues, Colla de la Momerota i la Momeroteta, Colla Gegantera d’en Ton de Salesians, Confraria de l’Enterrament, Confraria de les Set Setmanes, Esplai Rabadà, Equips de Suport, Hermandá de la Juliana Llardera i Semproniana Llardosa, Llars Amistat i Llar Pla d’en Boet, Sala Cabanyes, La Boetukada, l’Esplai Erol, Colla Gegantera de Lourdes i la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

FONT: Ajuntament de Mataró. (25/01/2016). L’Ajuntament i la Comissió de Carnestoltes consoliden un model de festa que té en Pellofa com a fil conducto. 01/02/2017, de Ajuntament de Mataró Sitio web: https://goo.gl/CYylEy