Capgròs (20/04/2006) – Es tracta d’un grup de 24 dones en atur que gràcies al taller podran prestar e

Imatges de la signatura del conveni.

Imatges de la signatura del conveni

ls seus serveis en l’àmit de l’atenció a les persones.

Un total de 24 dones que es troben en atur podran formar-se tot treballant en l’àmbit de l’atenció a les persones gràcies a un taller d’ocupació que es porta a terme a l’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM). El taller està finançat per l’IMPEM, el departament de Treball i Indústria de la Generalitat i el Fons Social Europeu i forma professionals en les especialitats de Treballadora familiar, Auxiliar de Geront geriatria i Auxiliar de la llar.

Les alumnes-treballadores d’aquest taller ocupacional podran fer pràctiques mentre treballen en onze entitats ciutadanes i organismes municipals de la ciutat. En concret, aquestes dones treballaran assistint diversos col·lectius com ara la gent gran, els discapacitats físics, psíquics i sensorials, infants i malalts d’Alzheimer, entre d’altres.

La presidenta de l’IMPEM, Alícia Romero, ha signat aquest dijous dia 20 un conveni de col·laboració amb aquestes entitats, que són l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer, el GIMM, Càritas Inter parroquial, el Centre de Formació i Prevenció, el Consorci Sanitari del Maresme, el Casal de la Gent Gran de Mataró, l’Esplai Rabadà, la Fundació Maresme, la Fundació Llars d’Amistat Cheshire, l’IME i el servei de Benestar Social de l’Ajuntament.

FONT: Capgròs (20/04/2006). Les alumnes d’un taller es formen treballant a 11 entitats de la ciutat. Capgròs. Recuperat de: https://goo.gl/xk92g2 (02/02/2017)