Aloma, X. (24/09/2005)- La regidoria de Joventut i Esports oferirà a l’entitat ajuda econòmica i assessorament per sol·licitar subvenions a altres institucions.

L’Ajuntament està disposat a implicar-se més en la tasca de l’esplai aportant-hi ajuda econòmica, però considera que també ho han de fer altres ajuntaments de la comarca i, especialment, el Consell Comarcal. Aquesta és la posició que l’Administració va adoptar en la reunió que Ivan Pera, regidor de Joventut i Esports, va mantenir el passat divendres 23 amb responsables del Rabadà. “Ens comprometem a ajudar l’entitat a portar endavant el seu projecte”, ha dit Pera.

La regidoria sembla realment interessada en aquesta implicació”, ha assegurat aquest matí Marta Ruiz, una de les coordinadores de l’esplai, en la reunió de pares que ha tingut lloc al col·legi Valldemia. Ruiz ha explicat que l’Ajuntament també oferirà assessorament a l’entitat per guiar-los en l’obtenció de més subvencions, facilitant una trobada amb Consell Comarcal, amb el qual l’esplai fa dos anys i mig que intenta mantenir-hi converses.

Els pares han coincidit que cal pressionar el Consell Comarcal per obtenir-ne ajuda, ja que ho consideren una obligació perquè l’esplai acull persones de tota la comarca. També consideren que les regidories de Benestar Social i Educació haurien d’adoptar un compromís amb l’entitat. Finalment, han acceptat augmentar la quota que paguen cada més com a socis de l’esplai, que ara és de 4 euros.

La propera reunió entre els representants de l’esplai i l’Ajuntament, per tal de definir les claus del conveni, se celebrarà el proper 7 d’octubre. De moment, el Rabadà té previst iniciar les seves activitats el 12 de novembre, però només a mig gas amb l’esplai de les tardes de dissabte

 

FONT: Alomà, X. (24/09/2005). L’’Ajuntament es compromet a col·laborar amb l’Esplai Rabadà Capgròs. Recuperat de: http://www.capgros.com/ciutat/l-ajuntament-es-compromet-a-col-laborar-amb-l-esplai-rabada_106238_102.html (02/02/2017)