J.V (01/12/2004) – L’Ajuntament ha signat un conveni amb nou entitats de la ciutat per fer possible aquesta col·laboració.

Els alumnes del Taller d’Ocupació Serveis d’Atenció a Persones dependents podran fer pràctiques a diferentes entitats de la ciutat, segons un conveni que ha signat l’Ajuntament de Mataró amb nou organismes i associacions. Gràcies al conveni, les 24 dones que participen en aquest taller obtindran un contracte laboral que les permetrà formar-se i treballar en l’àmbit de l’atenció a persones grans, discapacitats físics i psíquics, malalts i infants. En concret, aquestes treballadores faran 20.000 hores de pràctica fins el mes de setembre del 2005.

El conveni de col·laboració es va signar el passat dia 26. A la signatura hi van assistir els regidors de Promoció Econòmica, Toni Civit, Educació, Pep Comas, i Benestar Social, Ori-ol Batista, i repre-sen-tants de nou entitats de la ciutat. Aquestes entitats són l’Institut Municipal d’Educació, el servei de Benestar Social, el Casal de la Gent Gran de Mataró, l’associació de Familiar d’Alzheimer, el GIMM, la Llar Santa Maria, el centre de Formació i Prevenció, l’esplai rabadà, la Fundació Maresme, la Fundació Llars d’Amistat Cheshire i els Serveis de Prevenció Assistencials i Sociosanitaris.

FONT: J.V. (01/12/2004)- “Els alumnes del taller d’ocupació tindran un contracte de pràctiques” . Capgròs. Recuperat de:https://goo.gl/jCtNEk (02/02/2017)